EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - Kemal Unakıtan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kariyer Fuarı

KARİYER  FUARI

Okulumuz  son  sınıf  öğrencileri  12.03.2024  tarihinde  Edirne  il  merkezinde  düzenlenen  kariyer  fuarına  katıldı.  Rehber  öğretmen  Mikail  AKMAN  ile  coğrafya  öğretmeni  Ferhat  YALMAN  nezaretinde  fuara  katılan  öğrencilerimiz  çeşitli  üniversitelerin  yetkilileri  ile  görüşerek  meslekler,  bölümler  ve  üniversiteler  hakkında  bilgiler  aldı. Kariyer  fuarına  7  vakıf  üniversitesi  ile  2  devlet  üniversitesi  katıldı.  Öğrencilerimiz  kariyer  ile  ilgili  her  türlü  soruyu  yetkililer  sorma  imkanı  elde  etti.  Fuara  katılan  öğrencilere  çeşitli  hediyeler  takdim  edildi.  Öğrencilerimiz  ufuk  açıcı  bir  etkinliğe  katılarak  kendilerini  geliştirme  fırsatı  elde  etti.

12-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 17:45 - Görüntülenme: 46